SHW Isolatie | Isoleren

SHW Isolatie is een innovatieve specialist op het gebied van duurzame isolatie en industriële coatings voor alle denkbare toepassingen in de industrie, scheepvaart en off-shore. We bieden op maat gemaakte oplossingen en denken actief mee met onze veelzijdige opdrachtgevers in het hele traject, van het geven van advies over de meest geschikte materialen en applicatiemethoden tot het daadwerkelijk aanbrengen van de isolatie of coating.

SHW Isolatie staat garant voor hoogwaardige kwaliteit en veiligheid. We werken daarom onder certificaat en met alleen deskundig en goed opgeleid personeel. We maken gebruik van de meest innovatieve en duurzame materialen en apparatuur die voldoen aan de laatste voorschriften en richtlijnen, en we werken samen met betrouwbare partners die dezelfde service, kwaliteit en duurzaamheid nastreven als wij.

Onze kennis en ervaring

SHW Isolatie heeft veel ervaring met zeer verschillende isolatie- en coatingvraagstukken in binnen- en buitenland. We richten ons op innovatieve en alternatieve technieken voor het ter plekke aanbrengen van isolatie- en afdichtingsmaterialen. Dit maakt niet uit of het gaat om projecten waarbij standaarden moeten worden gerealiseerd of om complexe vraagstukken waarbij een meer dan flexibele instelling vereist is. Een ingewikkeld project vraagt om alternatieve methodes die we tot in de puntjes beheersen.

Isolatie-arm ontwerp

Veel industriële installaties zijn helaas niet of slecht geïsoleerd of bedekt met beschadigd isolatiemateriaal. Dit is vaak te wijten aan de tijd waarin fabrieken zijn ontworpen en gebouwd.

Vroeger was energie veel goedkoper, dus was isolatie minder belangrijk. Vaak zijn de gehanteerde isolatiewaarden gebaseerd op de maximale temperatuur van een oppervlak om verbranding bij personeel te voorkomen, maar niet op het zo laag mogelijk houden van warmteverlies. Toch kan het warmteverlies met 66% worden teruggedrongen als er goed geïsoleerd wordt en op een kosteneffectieve manier wordt ontworpen.

SHW Isolatie heeft veel ervaring met zowel isolatie- als coating vraagstukken in de industrie. Hoe complex een project ook is, SHW Isolatie zal u verrassen met de mogelijkheden die er zijn. Verschillende oplossingen: PUR schuim, Minerale Wol, Coating, COPU-Compact Polyurethaan

Benieuwd naar de mogelijkheden? – Vraag offerte/advies aan

Meer weten over de mogelijkheden van het toepassen in uw project? Omdat elk project anders is kunt u het beste ons contactformulier invullen. Afhankelijk van uw wensen zullen we dan zo snel mogelijk contact opnemen en een offerte of advies op maat verstrekken.