SHW Isolatie | Klantenservice

Benieuwd naar de mogelijkheden? – Vraag offerte/advies aan

Meer weten over de mogelijkheden van het toepassen in uw project? Omdat elk project anders is kunt u het beste ons contactformulier invullen. Afhankelijk van uw wensen zullen we dan zo snel mogelijk contact opnemen en een offerte of advies op maat verstrekken.

Het isoleren van een jacht of boot kan, met de juiste machines, verrassend snel worden uitgevoerd. Onze medewerkers gebruiken een speciale spuitmachine op de romp van uw vaartuig om het isolatiemateriaal aan te brengen. Dit materiaal is, eenmaal gestold, uitstekend in het vasthouden van warmte en is daarnaast vochtbestendig. Omdat het materiaal weinig ruimte inneemt, is het eventueel mogelijk om het materiaal af te dekken. Zodra uw boot of jacht geïsoleerd is, merkt u direct het verschil. Er ontstaat minder condensatie en het vaartuig heeft een stabielere temperatuur.
Bij SHW hebben we ervaring met het isoleren van elk soort vaartuig, groot of klein. Of het nu gaat om een plezierjacht, boot, containerschip of zelfs een cruiseschip. Wij weten precies wat er moet gebeuren en kunnen het werk snel en efficiënt uitvoeren.
Er is niets vervelender dan een prachtig jacht te hebben en vervolgens last te hebben van vochtproblemen en/of grote temperatuurverschillen onder het dek. Dit is zonde, want dit probleem is vrij eenvoudig op te lossen en hoeft niet veel te kosten. We krijgen vaak de vraag wat het effect is op het uiterlijk van isolatie in een jacht. Immers, het oog wil ook wat. Daarom maken we altijd gebruik van materialen die zeer weinig ruimte in beslag nemen en daardoor makkelijk afgedekt en/of verborgen kunnen worden achter een scheidingswand.
Ook voor boten en schepen kunt u bij SHW Isolatie terecht. Dit geldt zowel voor particuliere als voor grote, industriële vrachtschepen. In principe blijft het werk grotendeels hetzelfde. Ook hier maken we gebruik van dezelfde spuit, al kan het voorkomen dat we ook aanraden om een beschermende coating aan te brengen. Dit is met name voor grote schepen zeer belangrijk om stootschade en/of waterschade te voorkomen.
Hoewel het isoleren van een boot met de juiste machines en mankracht vrij snel kan worden uitgevoerd, is het wel zeer precisiewerk. Een paar centimeter niet geïsoleerd betekent immers dat het effect van de gehele isolatielaag al aanzienlijk minder is. Bij SHW Isolatie kiezen we daarom altijd voor kwaliteit. Dit ziet u terug in onze uitgebreide lijst met certificeringen, ons ervaren en vakkundig personeel en ons vrijblijvende (en productonafhankelijke!) advies. Natuurlijk doen we dit tegen zo scherp mogelijke prijzen. Kortom, door uw jacht of boot te laten isoleren door SHW kiest u voor hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs.
 

De voordelen

● Energiebesparing (meer over besparen in de industrie)

Door het isoleren of coaten van leidingen, opslagtanks en apparaten bespaart u zoveel energie, dat de investering al binnen een aantal jaren is terugverdiend.

● Veiligheid

Industriële isolatie absorbeert geluid en voorkomt brandwonden door oververhitte leidingen, wat leidt tot een aangenaam binnenklimaat en een veilige werkomgeving.

● Verlenging levensduur machines

Met een goede isolatie houdt u de temperatuur van (vloei)stoffen constant, wat gunstig is voor de werking van de machine. Dit leidt tot lagere onderhoudskosten en voorkomt plotselinge uitval van machines, wat uiteindelijk leidt tot een flinke verlenging van de levensduur van uw machines en lagere kosten voor onderhoud en vervanging op jaarbasis.

● Proces Continuïteit

Industriële isolatie bevordert de continuïteit van uw productieproces en zorgt voor een constante temperatuur. Een Polyurea beschermingslaag voorkomt de vorming van corrosie. SHW Isolatie is een ervaren isolatiespecialist die gebruik maakt van innovatieve en alternatieve isolatietechnieken voor diverse doeleinden. Wij isoleren ter plaatse en dat levert ongekende voordelen op. Of u nu een isolatie vraagstuk heeft binnen de industrie, scheepvaart, off-shore of bouw, wij komen altijd met een oplossing die bij u past.