Isoleren / coating

Isoleren met purschuim is geschikt voor allerlei verschillende projecten, waaronder het opvullen van pontons voor extra drijfvermogen. PUR-schuim, ofwel polyurethaan, is een uniek isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde, dat zich aan elke ondergrond aanpast, waardoor er een gesloten en naadloze isolatie ontstaat. Dit maakt het uitermate geschikt voor vele toepassingen in de industrie, scheepvaart en de bouw. SHW Isolatie maakt gebruik van het Isofekt®PLUS systeem. Dit systeem wordt door SHW Isolatie ingezet voor het isoleren van tanks, schepen, leidingen en andere oppervlakken. Het aanbrengen van Isofekt®PLUS kan op verscheidene manieren, afhankelijk van de toepassing.

Mogelijkheden met isoleren & coating


Zorg voor goed drijfvermogen door ponton te vullen met PUR

Door het vullen van een ponton met PUR-schuim, ofwel polyurethaan, zorgt u voor uitstekend drijfvermogen.

Vragen over isoleren & coating

Betere industriële isolatie zorgt voor een forse energiebesparing en een langere levensduur van machines. Dit kan de Europese industrie jaarlijks alleen al ruim €3,5 miljard extra opleveren aan energiebesparing. Het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot binnen de Europese industrie kunnen op deze manier met wel 4% procent worden verminderd. De besparing op onderhoud- en vervangingskosten door de langere levensduur van machines is hier nog niet eens meegerekend.

 

In de industrie en in de scheepvaart worden grote hoeveelheden CO2 uitgestoten. Jaarlijks gaat 2% van alle energie in Nederland verloren door ontoereikende isolatie in de industrie. En 2,7% van de totale uitstoot van CO2 wordt veroorzaakt door de scheepvaart. Hoogwaardige isolatie is dus goed voor mens, milieu en portemonnee!

Benieuwd naar de mogelijkheden? – Vraag offerte/advies aan

Meer weten over de mogelijkheden van het toepassen in uw project? Omdat elk project anders is kunt u het beste ons contactformulier invullen. Afhankelijk van uw wensen zullen we dan zo snel mogelijk contact opnemen en een offerte of advies op maat verstrekken.